Diensten

Festonneren

Onze Core bussines is het snijden en festoneren van tapijten, we hebben up to date machines die efficient en snel werken, onze werknemers zijn ervaren en weten alle kneepjes van het vak.
Wij hebben altijd enkele honderden kleuren festonneer garen op voorraad, zo vinden wij altijd de passende kleur bij uw tapijt.

Plinten Festonneren,

Wij zijn specialist op gebied van grote hoeveelheden plinten, op ons machinepark kunnen wij rollen van 400cm breed verwerken naar plinten van 7 tot 15cm, op onze snelle machines kunnen wij in een mum van tijd vele meters verwerken.

Snijden

Op onze gereviseerde snijmachine kunnen wij tal van werkzaamheden uitvoeren. U kunt denken aan couperen, splitten, omrollen van volle rollen tapijt. Maar ook afkorten en snijden van de meest voorkomende afmetingen kleden en matten.
Onze machine is voorzien van dubbele dwarsmessen wat resulteerd in een snelle verwerking van karpetten 170x230 160x240cm enzovoort.

Warehousing

Bij het couperen van rollen hoort natuurlijk ook de opslag van rollen.
In ons 1200M² grote pand hebben wij plaats voor grote hoeveelheden rollen tapijt en kunstgras.

Banderen
Naast het Festoneren van tapijten hebben wij ook bandeermachines, Hierbij kunt u denken aan een smalle bies van 1cm zichtbaar of een brede band van 6cm zichtbaar.
Plan een bezoek

Festomat contact
Bel of mail ons voor een afspraak.

 

Plan het hier  Bekijk onze producten